Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Vuokattiin loma-asuntojen siivoojia talvikaudelle 2016-2017Odotamme sinultaTehtävässä onnistuminen vaatii reipasta asennetta ja halua työskennellä viikonloppuisin. Toivomme, että voi sitoutua töihin koko talvikaudeksi.Koulutus ja työkokemusTehtävät sopivat erinomaisesti opiskelijoille ja henkilöille jotka eivät halua sitoutua töihin kokoaikaisesti. Työtehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti lauantaille. Osaamistasosta ja työntekomahdollisuudesta riippuen, töitä voi olla myös viikolla.Koulutus työtehtäviin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuhmo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmes siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ristijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sotkamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Valtimo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paltamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rautavaara siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sonkajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Loma-asuntosiivoojia Vuokattiin, on ilmoitettu VMP -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus