Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme PolvijärvelleLIIKENTEENOHJAAJIA.Hakemamme henkilöt omaavat reippaan työotteen ja positiivisen asenteen. Työtehtäviin perehdytetään.Odotamme sinultaEdellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja omaa autoaMuut tiedotLisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-15.30 Pekka Mönkkönen, 050 505 8700, pekka.monkkonen@vmp.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Liperi Liikenteen ohjaus ja järjestely Outokumpu Liikenteen ohjaus ja järjestely Polvijärvi Liikenteen ohjaus ja järjestely Kaavi Liikenteen ohjaus ja järjestely Juuka Liikenteen ohjaus ja järjestely Kontiolahti Liikenteen ohjaus ja järjestely Liperi Outokumpu Polvijärvi Kaavi Juuka Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenteenohjaajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Polvijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus