Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaamme palvelukseen jo jonkinverran kokemusta hankkinutta levyseppähitsaajaa. Työn on tarkoitus alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn arvioitu kesto on muutama kuukausi mutta mahdollisuus pidempäänkin pestiin on.Odotamme sinultaToivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä vähintään vuoden kokemusta levyseppähitsaajan töistä. Voimassaolevat ammattikortit katsotaan eduksi.Koulutus ja työkokemusTyöhön kulkemisen kannalta oman auton käyttö on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Urjala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Valkeakoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vesilahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hämeenlinna tehdas- ja tuotantotyöntekijät Akaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lempäälä puu- ja metallialan tehtävät Urjala puu- ja metallialan tehtävät Valkeakoski puu- ja metallialan tehtävät Vesilahti puu- ja metallialan tehtävät Hämeenlinna puu- ja metallialan tehtävät Akaa puu- ja metallialan tehtävät Lempäälä muut käsityöalan tehtävät Urjala muut käsityöalan tehtävät Valkeakoski muut käsityöalan tehtävät Vesilahti muut käsityöalan tehtävät Hämeenlinna muut käsityöalan tehtävät Akaa muut käsityöalan tehtävät Lempäälä tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus