Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Nurmijärvelle ammattitaitoista leipuria pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme valmistaa erilaisia leipiä käsityönä leipoen ja toimenkuvasi rakentuisikin näiden leipien leipomiseen. Työ on yö/aamupainotteista.
Odotamme sinulta
Hakijalta toivotaan leipurin ammattitutkintoa ja kokemusta leipien leipomisesta. Yhteistyökyky ja korkea työmotivaatio auttavat sinua pärjäämään työssäsi.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä joten, jos katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, jätä pikaisesti hakemuksesi joko tämän sivuston kautta tai sähköpostilla osoitteella: hyvinkaa@vmp.fi. Jätäthän hakemuksen 28.10.2016 mennessä.
Työnantaja: VMP Sijainti: Nurmijärvi, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Marika Paakkunainen, 040 307 5702, Marika.Paakkunainen@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002728 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nurmijärvi, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Nurmijärvi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa