Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kouvolassa sijaitsevalle leipomoalan asiakasyrityksellemme leipuria tuotantotehtäviin.Näyttämällä osaamisesi ja omaamalla hyvän asenteen, sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen.Odotamme sinultaArvostamme hakijan kiinnostusta ja innostusta leipomon kaikkia työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä pidämme tärkeänä alan koulutusta/työkokemusta sekä käsinäppäryyttä. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja huolellista työotetta.Koulutus ja työkokemusAikaisempi kokemus leipomoalan tehtävistä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Luumäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lapinjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Loviisa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Mäntyharju ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hamina ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Iitti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kotka ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kouvola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Savitaipale ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pyhtää ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Miehikkälä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Heinola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri Kouvolaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus