Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme asiakaspalvelutaitoista leipuria. Työtehtäviin kuuluu mm. leivän ja pizzan leipominen, tuotteiden paistaminen ja myynti. Osallistut myös tilojen siivoukseen ja tarvittaessa tilauksien tekoon.Odotamme sinultaHaemme reipasta ja vastuuntuntoista henkilöä, joka pystyy sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.Koulutus ja työkokemusEdellytämme alan koulutusta ja aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme eduksi.Muut tiedotTarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Forssa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tammela ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Humppila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Urjala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Jokioinen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Forssa Tammela Humppila Urjala Jokioinen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa