Duunitori suosittelee
Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme Tuusulassa hakee tekijää lattia-asennustyöhön. Työhön koulutetaan, joten ei tarvitse olla ns. valmis tekijä :).Kyseessä lattia-asennustyöt.Odotamme sinultaAsiakas hakee tekijää, joka on oma-aloitteinen, ja jolla on halu oppia ja kehittyä alalla.Olet suomenkielen taitoinen, ja olet tottunut fyysiseen työhön, sekä olet joustava työaikojen suhteen.Koulutus ja työkokemusTehtävään koulutetaan.Ammattikortit: työturvallisuuskortti ja VALTTIKORTTI.Muut tiedotAjokortti vaaditaan!Olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lattia-asennustyöhön tekijää, on ilmoitettu VMP -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus