Duunitori suosittelee
Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme Tuusulassa hakee tekijää lattia-asennustyöhön. Työhön koulutetaan, joten ei tarvitse olla ns. valmis tekijä :).Kyseessä lattia-asennustyöt.Odotamme sinultaAsiakas hakee tekijää, joka on oma-aloitteinen, ja jolla on halu oppia ja kehittyä alalla.Olet suomenkielen taitoinen, ja olet tottunut fyysiseen työhön, sekä olet joustava työaikojen suhteen.Koulutus ja työkokemusTehtävään koulutetaan.Ammattikortit: työturvallisuuskortti ja VALTTIKORTTI.Muut tiedotAjokortti vaaditaan!Olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lattia-asennustyöhön tekijää, on ilmoitettu VMP -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus