Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Teollisuusverhoilija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lastenhoitajaa kouluikäinen lapsen iltapäivien avuksi. Työ sijoittuu Hyvinkäälle ja työajat on sovittavissa mutta kuitenkin lähinnä iltapäivien aikana. Työ pitää sisällään mm lapsen hakua koulusta autolla, joten ajokortti ja auto eduksi tässä tehtävässä. Tehtäviin kuuluu myös valmistaa lapselle ruokaa koulun jälkeen lapsen omassa kodissa. Työtehtävistä voidaan sopia tarkemmin hakijan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hyvinkää lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hausjärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Mäntsälä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Nurmijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Loppi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Riihimäki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tuusula lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vihti lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus