Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Riihimäellä sijaitsevalle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista laitosmiestä.Tulet toimimaan biokaasulaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtävissä yhdessä muun laitostiimin kanssa.Työtehtäviin kuuluvat mm. päivittäinen laitoksen operointi ja valvonta, sekä koneiden ja laitteiden sähkö-ja automaatiojärjestelmien, instrumenttien ja sähkölaitteiden ylläpito ja huoltotehtävät.Työ on kaksivuorotyötä (aamu klo 10-18; ilta klo 12-20). Varallaolovastuu/päivystysvalmius kuuluu myös työnkuvaan.Odotamme sinultaArvostamme vankkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Loppi isännöinti ja kiinteistöhoito Hyvinkää isännöinti ja kiinteistöhoito Hausjärvi isännöinti ja kiinteistöhoito Janakkala isännöinti ja kiinteistöhoito Riihimäki lvi-alan työt Loppi lvi-alan työt Hyvinkää lvi-alan työt Hausjärvi lvi-alan työt Janakkala lvi-alan työt Riihimäki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Loppi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hyvinkää LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hausjärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Janakkala LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Riihimäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loppi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hyvinkää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hausjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Janakkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Riihimäki isännöinti ja kiinteistöhoito lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosmies Riihimäen Gasum Biotehtaalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 236 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus