Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon kylmälaiteasentajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät asiakkaan tarpeen mukaan. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.Työtehtäviin kuuluu kylmälaitteiden ja - järjestelmien huolto- ja korjaustehtävät. Työpaikka sijaitsee Kuopiossa.Odotamme sinultaOdotamme sinulta kylmäasentajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta alalta. Olethan itsenäiseen työhön kykenevä, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Omaat vastuullisen ja tehokkaan työskentelytavan sekä osaat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Juankoski koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lapinlahti koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Leppävirta koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Maaninka koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rautavaara koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siilinjärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Suonenjoki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tervo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi asennus, huolto ja puhtaanapito Juankoski asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio asennus, huolto ja puhtaanapito Lapinlahti asennus, huolto ja puhtaanapito Leppävirta asennus, huolto ja puhtaanapito Maaninka asennus, huolto ja puhtaanapito Rautavaara asennus, huolto ja puhtaanapito Siilinjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Suonenjoki asennus, huolto ja puhtaanapito Tervo asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusniemi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmälaiteasentaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus