Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme kotipalvelutyöntekijää Järvenpäähän ja sen lähialueille. Työtä tehdään asiakkaan kotona. Työkuvaan kuuluu mm. asiakkaiden avustaminen päivittäisissä toimissa, lääkehoidon toteuttaminen sekä muu hoivatyö kuten mm. verensokerin ja verenpaineen mittaus. Hoivatyön lisäksi työhön kuuluu mahdollisesti myös muut koti- ja asiointipalvelut, kuten esim. kotisiivoustyöt. Työ on päivätyötä.Odotamme sinultaEtsimämme henkilö on joustava ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Tuusula avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Järvenpää avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Mäntsälä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula siivous, kotityö ja pesulapalvelut Järvenpää siivous, kotityö ja pesulapalvelut Mäntsälä avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula Järvenpää Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa