Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme on erikoistunut kiinteistövahinkojen hoitoon ja kartoitukseen. Haemme nyt henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta kosteuskartoituksesta ja tuntemusta erilaisista rakenteista. Työssä pärjääminen edellyttää ymmärrystä rakennusalalta sekä asiakaspalveluhenkistä työtapaa, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti siellä missä vahinkoja on käynyt, eli ihmisten kodeissa tai vaikkapa kouluissa tai päiväkodeissa. Jos olet täsmällinen työssäsi, omaat korkean työmotivaation sekä olet hyvä organisoimaan työtäsi, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Valitulla henkilöllä tulee olla kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi olla joko rakennusmestarin, -insinöörin tai LVI-teknikon koulutus ja lisäksi PKM- tutkinto tai VTT-henkilösertifikaatti. Sinulla tulee myös olla B-ajokortti, sillä työssä liikutaan yrityksen autolla pääkaupunkiseudulla. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen työsuhteen asiakasyrityksessämme. Työ on kokoaikainen päivätyö ja tapahtuu pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse sen jälkeen kiinnostavaksi paikka \"Kosteuskartoittaja Pääkaupunkiseudulle!" Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja antaa hr-koordinaattori Paavo Saari p. 040 307 5111 arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.12.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosteuskartoittaja Pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa