Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on erikoistunut kiinteistövahinkojen hoitoon ja kartoitukseen. Haemme nyt henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta kosteuskartoituksesta ja tuntemusta erilaisista rakenteista. Työssä pärjääminen edellyttää ymmärrystä rakennusalalta sekä asiakaspalveluhenkistä työtapaa, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti siellä missä vahinkoja on käynyt, eli ihmisten kodeissa tai vaikkapa kouluissa tai päiväkodeissa. Jos olet täsmällinen työssäsi, omaat korkean ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Helsinki geotieteen alan tehtävät Sipoo geotieteen alan tehtävät Vantaa geotieteen alan tehtävät Espoo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Helsinki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Sipoo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vantaa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Espoo geotieteen alan tehtävät maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosteuskartoittaja Pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus