Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme AJR Solutions Oy:lle työtä pelkäämättömiä, innokkaita ja kehittymishaluisia koodaajia kaiken kokoisiin projekteihin. Tässä on todella mielenkiintoisia työtehtäviä uusia haasteita hakeville pilvipalveluosaajille!
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista ja aiempaa kokemusta node.js/angular.js sekä express.js:stä. Androis/iOS kokemus on välttämätön ja Qt/QML on iso plussa. Yhteydenpitoa on myös englanniksi, joten odotamme hyvää englannin kielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijoilta työtehtävää tukevaa koulutustaustaa, mutta kokemus monipuolisista IT-työtehtävistä on työssä menestymisen kannalta tärkeämpää. Oma-aloitteisella työtavalla sekä hyvillä tiimityöskentelytaidoilla sekä positiivisella ja huumorintajuisella asenteella sopeudut hyvin AJR Solutionsin tiimiin.
Muut tiedot
Mikäli olet tulevaisuuteen katsova koodivelho hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä hakemukseen CV ja palkkatoive.
Työnantaja: VMP Sijainti: Salo, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Charlotta Jaakkola, (02) 728 1450, Charlotta.Jaakkola@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002370 Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Salo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koodareita, on ilmoitettu VMP -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Salo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa