Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme AJR Solutions Oy:lle työtä pelkäämättömiä, innokkaita ja kehittymishaluisia koodaajia kaiken kokoisiin projekteihin. Tässä on todella mielenkiintoisia työtehtäviä uusia haasteita hakeville pilvipalveluosaajille tai jo kokeneemmallekin koodaajalle!Odotamme sinultaTehtävä edellyttää vahvaa osaamista ja aiempaa kokemusta node.js/angular.js sekä express.js:stä. Androis/iOS kokemus on välttämätön ja Qt/QML on iso plussa. Yhteydenpitoa on myös englanniksi, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Marttila Paimio Lohja Salo Sauvo Somero Raasepori Kemiönsaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koodareita, on ilmoitettu VMP -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 240 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus