Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme tulee tarvitsemaan koneasentajia keikkaluonteiseen työhön. Työnkuva on paperitehtaille suoritettavia huoltoja, johon sisältyy ruuvien irroitusta ja kiinnitystä sekä painepesurin käyttö.Odotamme sinultaTyökalutuntemus täytyy olla, eli jos mopon ja autonkorjaus sujuu ongelmitta, niin olet juuri oikea tekijä tehtävään :).Reipas, ja asenne kohdallaan ja halua matkustaa \"merta edemmäs kalaan\" :).Koulutus ja työkokemusMetallialan perustutkinto.Työturvakortti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Loppi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hyvinkää koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hausjärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Janakkala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Riihimäki asennus, huolto ja puhtaanapito Loppi asennus, huolto ja puhtaanapito Hyvinkää asennus, huolto ja puhtaanapito Hausjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Janakkala asennus, huolto ja puhtaanapito Riihimäki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneasentaja (keikkaluonteinen), on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus