Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme etsii Porvoossa sijaitsevaan ravintolaan itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kokkia. Olet jo hankkinut kokemusta kokin työstä ja koet sen omaksi alaksesi. Työhön voi liittyä myös catering-keikkoja.Lähetä hakemuksesi meille pikaisesti.Odotamme sinultaKokin koulutus ja kokemus kokin työstä. Asiakas perehdyttää työntekijän omiin toimintoihinsa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Loviisa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Myrskylä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pornainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Porvoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sipoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Askola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kokki, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus