Duunitori suosittelee
Puuseppä asiakkaallemme Paimioon

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Analyytikko

Fonecta Oy

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme ammattikirvesmiestä Hollolassa sijaitsevalle työmaalle. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset kirvesmiehen tehtävät.Odotamme sinultaOmaat useamman vuoden kokemuksen kirvesmiehen töistä, kykenet työskentelemään itsenäisesti ja lisäksi sinulla on voimassaoleva työturvakortti.Muut tiedotTäytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Hämeenkoski puu- ja metallialan tehtävät Kärkölä puu- ja metallialan tehtävät Lahti puu- ja metallialan tehtävät Nastola puu- ja metallialan tehtävät Orimattila puu- ja metallialan tehtävät Asikkala puu- ja metallialan tehtävät Hollola puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.06.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 258 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus