Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Asuntomarkkinoista kiinnostunut viestinnän osaaja

Suomen Vuokranantajat ry

Helsinki

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Mobiilikehittäjä

Eatech

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haussa aamuvirkkuja kiinteistönhoitajia talvisesonkiin Rauman alueelle.Odotamme sinultaTyö vaatii hyvää fyysistä kuntoa, reipasta palveluasennetta ja joustavuutta. Ajokortti katsotaan eduksi, koska työkohteisiin liikutaan yrityksen autolla.Muut tiedotTyöt alkavat säästä riippuen, arviolta marraskuun alussa. Työvuorot ovat 4-8 h/päivä. Täytä hakemus www.vmp.fi mahdollisimman pian!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eura kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eurajoki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Rauma kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Laitila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pyhäranta kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus