Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haussa aamuvirkkuja kiinteistönhoitajia talvisesonkiin Rauman alueelle.Odotamme sinultaTyö vaatii hyvää fyysistä kuntoa, reipasta palveluasennetta ja joustavuutta. Ajokortti katsotaan eduksi, koska työkohteisiin liikutaan yrityksen autolla.Muut tiedotTyöt alkavat säästä riippuen, arviolta marraskuun alussa. Työvuorot ovat 4-8 h/päivä. Täytä hakemus www.vmp.fi mahdollisimman pian!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eura kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eurajoki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Rauma kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Laitila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pyhäranta kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus