Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haussa aamuvirkkuja kiinteistönhoitajia talvisesonkiin Rauman alueelle.Odotamme sinultaTyö vaatii hyvää fyysistä kuntoa, reipasta palveluasennetta ja joustavuutta. Ajokortti katsotaan eduksi, koska työkohteisiin liikutaan yrityksen autolla.Muut tiedotTyöt alkavat säästä riippuen, arviolta marraskuun alussa. Työvuorot ovat 4-8 h/päivä. Täytä hakemus www.vmp.fi mahdollisimman pian!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eura kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eurajoki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Rauma kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Laitila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pyhäranta kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eura Eurajoki Rauma Laitila Pyhäranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa