Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 25.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ToimenkuvaEtsimme asiakasyrityksellemme kokenutta kiinteistönhoitajaa. Työkuvaan kuuluvat erilaiset kiinteistönhoitoon liittyvät työtehtävät kuten mm. kiinteistön tekniikan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa.Odotamme sinultaEdellytämme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi.Muut tiedotLisätietoja tehtävästä antaa Jukka Korhonen p. 040 307 5701. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus pikaisesti osoitteeseen [email protected] Haastattelemme hakijoita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Hyvinkää isännöinti ja kiinteistöhoito Järvenpää isännöinti ja kiinteistöhoito Kerava isännöinti ja kiinteistöhoito Mäntsälä isännöinti ja kiinteistöhoito Nurmijärvi isännöinti ja kiinteistöhoito Sipoo isännöinti ja kiinteistöhoito Tuusula isännöinti ja kiinteistöhoito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hyvinkää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Järvenpää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kerava kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Mäntsälä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nurmijärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Sipoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tuusula kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.11.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.01.2017. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus