Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 25.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy Woikoski AbWoikoski Feeling tarjoaa elämyksiä suomalaisen luonnon syleilyssä. Palvelujen pääkohteet ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Mäntyharjun ja Kouvolan rajalla.Woikoski Feeling on kehittyvä, innostava ja iloinen työympäristö. Haemme nyt WHD Gårdille Nurmaalle ja Kirjokiven kartanolle ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa/ huoltomiestä vastaamaan tilan monipuolisista kunnossapitotöistä.Työtehtävät vaihtelevat suuresti ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Norway isännöinti ja kiinteistöhoito Sweden isännöinti ja kiinteistöhoito Finland lvi-alan työt Norway lvi-alan työt Sweden lvi-alan työt Finland LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Norway LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sweden LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Finland kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Norway kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Sweden kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Finland isännöinti ja kiinteistöhoito lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja / huoltomies, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus