Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Rovaniemelle asiakkaallemme KERROSHOITAJIAOdotamme sinultaOnko sinulla jo hieman kokemusta kerroshoitajan tehtävistä, ja oletko tunnollinen ja ahkera työmyyrä? Haluatko kantaa kortesi kekoon, ja olla takaamassa asiakkaille miellyttäviä kokemuksia lappilaisen matkailun parissa?Kerroshoitajan tehtävässä vastaat hotellin asiakkaiden viihtyvyydestä omalla iloisella asenteellasi sekä siistillä työjäljelläsi. Etsimme tähän tehtävään henkilöitä, joilta löytyy joukkuepelaajan taitoja, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kemijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kittilä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kolari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pelkosenniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pello siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Posio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ranua siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sodankylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tervola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylitornio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 236 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus