Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt Rovaniemen keskustassa sijaitsevaan tyylikkääseen ja kansainväliseen hotelliin
KEITTIÖMESTARIA

Haluatko olla eturintamassa kehittämässä lappilaista ravintola- ja kokouskulttuuria?
Keittiömestarina vastaat ravintoloidemme keittiön toiminnasta, ruokatuotteistuksesta, tuloksellisuudesta sekä vaikutat johtoryhmän jäsenena. Tiedät mahdollisuutesi suunnannäyttäjänä, olet valmis tarttumaan ison ja lähes ympäri vuorokauden toiminnassa olevan keittiön ruoriin. Tarjolla on monipuolinen työkenttä, osaava tiimi, paljon mielenkiintoisia haasteita sekä paljon onnistumisia ja yhteistä iloa. Hyvä tekemisen meininki on taattu! Haussa on kapteeni, joka esimerkillään ja ammattitaidollaan nostaa koko yhteisön työn tasoa. Oletko se sinä?
Odotamme sinulta
Olet luova johtaja, jolle suurien kokonaisuuksien hahmottaminen ja paineensietokyky on luontaisia. Olet taitava kuuntelija sekä aktiivinen vaikuttaja, jolla on kokemusta ja kielitaitoa. Toimintasi on selkeää, dynaamista ja käytännönläheistä. Tartut innolla uusiin ja vaativiin haasteisiin.
Koulutus ja työkokemus
Hotelli- ja ravintola-alan koulutus, ensisijaisesti kokemusta vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.
Työnantaja: VMP Sijainti: Rovaniemi, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Helena Kinnunen, 0400188666, Helena.Kinnunen@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002044 Ilmoitus jätetty: 11.07.2016 Haku päättyy: 29.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.07.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa