Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Rovaniemen keskustassa sijaitsevaan tyylikkääseen ja kansainväliseen hotelliinKEITTIÖMESTARIAHaluatko olla eturintamassa kehittämässä lappilaista ravintola- ja kokouskulttuuria? Keittiömestarina vastaat ravintoloidemme keittiön toiminnasta, ruokatuotteistuksesta, tuloksellisuudesta sekä vaikutat johtoryhmän jäsenena. Tiedät mahdollisuutesi suunnannäyttäjänä, olet valmis tarttumaan ison ja lähes ympäri vuorokauden toiminnassa olevan keittiön ruoriin. Tarjolla on monipuolinen työkenttä, osaava tiimi, paljon mielenkiintoisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kemijärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kittilä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kolari ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pelkosenniemi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pello ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Posio ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Ranua ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Rovaniemi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Sodankylä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Tervola ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Ylitornio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kittilä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pelkosenniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pello ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Posio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ranua ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rovaniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sodankylä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tervola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylitornio ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.07.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa