Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja nuorekasta keittiömestaria mukavaan kahdeksan hengen tiimiin.

Keittiömestarina pääset suunnittelemaan ruokalistoja ja työvuorolistoja sekä vastaat päivittäisestä työnohjauksesta. Lisäksi tehtäviin sisältyy jonkin verran kokous- ja a la carte tarjoiluja sekä buffalounaita ja lautasannoksia.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen vaatii rautaista ammattitaitoa keittiön toiminnan johtamisesta sekä innostunutta asennetta tehtävää kohtaan. Keittiömestarin roolissa vaaditaan erinomaista paineensietokykyä sekä kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi suurien kokonaisuuksien hahmottamista, halua ottaa vastuuta sekä innokasta, itsenäistä ja aktiivista otetta työhön.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme alan koulutusta, suoritettua hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta sekä kokemusta tuloksellisesta keittiön johtamisesta.
Muut tiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Karrenberg 0456009495
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Sini Sandström, 0469231960, Sini.Sandstrom@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari lounasravintolaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa