Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme etsivät keittiöalan ammattilaisia suurtalouskeittiöihin, lounasravintoloihin ja a la carte-ravintoloihin. Suurin pula on osaavista keittiöapulaisista.Odotamme sinultaTyössä menestyminen vaatii reipasta ja ripeää otetta sekä aiempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on selkeä etu.Koulutus ja työkokemusAlan koulutus tai vankka kokemusMuut tiedotTyön alkamisaika ja kesto vaihtelevat asiakasyritystemme tarpeen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Loviisa Myrskylä Pornainen Porvoo Sipoo Askola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöalan ammattilaisia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 227 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus