Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksillemme kiireavuksi ja tuuraajiksi reippaita keikkatyöntekijöitä. Tehtävässä toimitaan eri työkohteissa Raumalla ja lähialueella. Tehtävät voivat olla esimerkiksi kantoapua, hyllytystä, siivous-, varasto- tai rakennusaputöitä. Työ on keikkaluonteista, kestäen yhdestä päivästä useampaan päivään kulloisenkin toimeksiannon ja tarpeen mukaan.
Odotamme sinulta
Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on erinomainen asenne työntekoon. Olet täysi-ikäinen, ahkera ja vastuuntuntoinen, kohtaat asiakkaita mielelläsi ja omaksut uusia asioita nopeasti. Toivomme työnhakijoilta joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä työkeikat saattavat tulla tietoon joskus nopeallakin aikataululla. Työajat sijoittuvat useimmiten päiväsaikaan, mutta vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Koulutus ja työkokemus
Ei erityistä koulutusvaatimusta. Oma-aloitteinen ja reipas työasenne auttaa useimmiten selviytymään työstä kuin työstä. Työturvallisuuskortti, anniskelu- tai hygieniapassi ovat eduksi useissa tapauksissa. Myös oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin lisää mahdollisuuksia työllistyä.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita jos sinulla on jo hakemus sähköisessä asiointipalvelussamme, niin päivitetään tietosi.
Työnantaja: VMP Sijainti: Rauma, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Aija Anttila, 040 307 5163, Aija.Anttila@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002705 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rauma, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkatyöntekijöitä Satakuntaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa Rauma, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 243 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa