Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksillemme kiireavuksi ja tuuraajiksi reippaita keikkatyöntekijöitä. Tehtävässä toimitaan eri työkohteissa Raumalla ja lähialueella. Tehtävät voivat olla esimerkiksi kantoapua, hyllytystä, siivous-, varasto- tai rakennusaputöitä. Työ on keikkaluonteista, kestäen yhdestä päivästä useampaan päivään kulloisenkin toimeksiannon ja tarpeen mukaan.Odotamme sinultaEtsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on erinomainen asenne työntekoon. Olet täysi-ikäinen, ahkera ja vastuuntuntoinen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Eura osa-aikatyö Eurajoki osa-aikatyö Rauma osa-aikatyö Laitila osa-aikatyö Pyhäranta osa-aikatyö Eura osa-aikatyö Eurajoki osa-aikatyö Rauma osa-aikatyö Laitila osa-aikatyö Pyhäranta osa-aikatyö osa-aikatyö Eura Eurajoki Rauma Laitila Pyhäranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkatyöntekijöitä Satakuntaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus