Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme keikkatyöntekijöitä erilaisiin ja erimittaisiin työtehtäviin esim. muutto- ja siivoustöihin, keittiötyöhön sekä eri teollisuuden alojen työtehtäviin. Työajat voivat vaihdella päivästä noin viikon mittaisiin tehtäviin.Odotamme sinultaKaikkiin tehtäviin ei välttämättä tarvita aiempaa koulutusta tai kokemusta, reippaalla ja tekevällä asenteella pärjää pitkälle. Työntekijältä vaaditaan joustavuutta työaikojen suhteen ja ennakkoluulottomuutta ottaa vastaan työtä kuin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Tyrnävä osa-aikatyö Utajärvi osa-aikatyö Hailuoto osa-aikatyö Ii osa-aikatyö Kempele osa-aikatyö Liminka osa-aikatyö Lumijoki osa-aikatyö Muhos osa-aikatyö Oulu osa-aikatyö Pudasjärvi osa-aikatyö Tyrnävä osa-aikatyö Utajärvi osa-aikatyö Hailuoto osa-aikatyö Ii osa-aikatyö Kempele osa-aikatyö Liminka osa-aikatyö Lumijoki osa-aikatyö Muhos osa-aikatyö Oulu osa-aikatyö Pudasjärvi osa-aikatyö osa-aikatyö Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkatyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 243 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa