Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Syksyn myötä kiireemme ovat lisääntyneet ja tarvitsemme useita keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Lohjalle ja sen lähialueille. Hommia on tarjolla mm. tuotannon perustehtävissä, varastossa/pakkaamossa ja tuotteiden kokoonpanossa. Etsimme jatkuvasti myös henkilöitä jotka voivat auttaa kantamaan, kasaamaan ja purkamaan. Työajat riippuvat työkohteista, mutta lähtökohtaisesti tarjolla on 3-vuorotyötä. Työkeikat sovitaan aina tapaus kerrallaan ja niistä maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka. Voit itse vaikuttaa milloin olet käytettävissä keikoille ja näin saada lisäansioita. Huom! Mahdollisuus myös expresspalkkaan jolloin saat palkan lähes saman tien tilillesi työkeikan jälkeen.
Odotamme sinulta
Etsimme sinua jolla on mahdollisuus tehdä töitä satunnaisesti, keikkaluonteisesti ja kaikkina vuorokauden aikoina. Työkohteemme ja työajat ovat useimmiten julkisen liikenteen tavoittamattomissa joten merkittävää lisäetua tuo oma kulkuneuvo jolla hurautat töihin, välillä nopeallakin varoitusajalla!
Koulutus ja työkokemus
Kaikki koulutus ja aiempi työkokemus ovat arvokkaita, mutta reipas ja työtä pelkäämätön asenne ovat tärkeintä. Kerro taustoistasi ja itsestäsi meille huolellisesti täytetyn hakemuksesi kautta ja sovitaan aika haastatteluun. Hakemuksesi voit jättää ainoastaan vmp.fi sivun kautta. Erilaisia töitä tulee tarjolle lähes päivittäin ja paikat täytetään sitä mukaan kun hyviä tekijöitä löytyy! Puutteellisia työhakemuksia emme ehdi käsitellä.
Työnantaja: VMP Sijainti: Lohja, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Sanne Wall, 040 307 5408, Sanne.Wall@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002623 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkatyöntekijöitä (Lohja), on ilmoitettu VMP -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Lohja, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 243 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa