Duunitori suosittelee
Commissioning Administrative Assistant and Training Coordina

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus – Nyt haussa 15 uutta tulevaa kiinteistönvälittäjä- ja myyntiammattilaista!

REMAX FINLAND

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Jyväskylä

Amnesty International Suomen osasto

40100 - Jyväskylä

VENDOR CO-ORDINATOR (RECRUITER), SEMANTIX, HELSINKI

Studentwork

Helsinki

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Laskutuskyselyiden käsittelijä / DHL Express, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme tekstiilityöntekijää kankaidenleikkaukseen sekä pakkaukseen.Odotamme sinultaOsaat erottaa kangaslaadut ja materiaalit. Olet reipas ja ahkera sekä innokas oppimaan uutta. Työtä on kahtena päivänä viikosta maanantaina ja tiistaina. Työaika sovittavissa.Koulutus ja työkokemusAlan koulutus ei välttämätön....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Punkalaidun kulttuurialan tehtävät Marttila kulttuurialan tehtävät Oripää kulttuurialan tehtävät Humppila kulttuurialan tehtävät Huittinen kulttuurialan tehtävät Somero kulttuurialan tehtävät Ypäjä kulttuurialan tehtävät Pöytyä kulttuurialan tehtävät Säkylä kulttuurialan tehtävät Loimaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Punkalaidun musiikki- ja viihdealan tehtävät Marttila musiikki- ja viihdealan tehtävät Oripää musiikki- ja viihdealan tehtävät Humppila musiikki- ja viihdealan tehtävät Huittinen musiikki- ja viihdealan tehtävät Somero musiikki- ja viihdealan tehtävät Ypäjä musiikki- ja viihdealan tehtävät Pöytyä musiikki- ja viihdealan tehtävät Säkylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Loimaa kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kangasleikkaaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 222 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus