Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kalusteasentajan tehtävässä pääset mukaan työympäristöjen muutoksiin. Työtä tehdään Martelan asiakasyrityksissä pääkaupunkiseudulla. Kalusteasentaja asentaa toimistokalusteita, sermejä jne. ja tekee laadukasta asiakaspalvelua kohteissa.Odotamme sinultaTehtävään soveltuu jos on asiakaspalveluhenkinen, tilannetajuinen ja työkalut pysyvät käsissä. Sinulta löytyy esim. rakennusalan taustaa tai olet vaikkapa puuseppä.Koulutus ja työkokemusTehtävään on kattava perehdytys, joten kädentaidoilla ja oikealla asenteella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Sipoo puu- ja metallialan tehtävät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät Espoo puu- ja metallialan tehtävät Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalusteasentajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus