Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Kalusteasentajan tehtävässä pääset mukaan työympäristöjen muutoksiin. Työtä tehdään Martelan asiakasyrityksissä pääkaupunkiseudulla. Kalusteasentaja asentaa toimistokalusteita, sermejä jne. ja tekee laadukasta asiakaspalvelua kohteissa.
Odotamme sinulta
Tehtävään soveltuu jos on asiakaspalveluhenkinen, tilannetajuinen ja työkalut pysyvät käsissä. Sinulta löytyy esim. rakennusalan taustaa tai olet vaikkapa puuseppä.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään on kattava perehdytys, joten kädentaidoilla ja oikealla asenteella pääsee jo pitkälle. Kalusteasentajat työllistyvät hyvin, mutta tehtävä joustaa myös jos tahdot tehdä työtä osa-aikaisesti. Huomioithan kuitenkin että työajat sijoittuvat arkipäiville.
Muut tiedot
Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava mutta hyville tyypeille tunteja riittää rutkasti.

Toimi pian ja hae tehtävää täyttämällä työhakemus www.vmp.fi , liitäthän mukaan myös CV:si.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo, Suomi Työajat: part time Yhteystiedot: Tiina Nikkanen, 040 307 5109, Tiina.Nikkanen@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002566 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Vantaa, Espoo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalusteasentajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Vantaa, Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 256 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa