Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksillemme taitavia KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Hämeenlinnassa sijaitseviin kahviloihin. Tunteja on tarjolla asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaan eripituisissa määräaikaisissa työsuhteissa.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta reipasta asennetta ja arvostamme aiempaa kokemusta alalta. Tämän lisäksi edellytämme hygieniapassia sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Olethan oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan työhön hymyssä suin. Taidat myös lisämyynnin salat ja pidät ihmisten kanssa toimimisesta. Tartu tilaisuuteen!
Työnantaja: VMP Sijainti: Hämeenlinna, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Ida Syrjälä, 0403075263, Ida.Syrjala@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002727 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenlinna, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Hämeenlinna, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 229 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa