Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksillemme taitavia KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Hämeenlinnassa sijaitseviin kahviloihin. Tunteja on tarjolla asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaan eripituisissa määräaikaisissa työsuhteissa.Odotamme sinultaEdellytämme sinulta reipasta asennetta ja arvostamme aiempaa kokemusta alalta. Tämän lisäksi edellytämme hygieniapassia sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Olethan oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan työhön hymyssä suin. Taidat myös lisämyynnin salat ja pidät ihmisten kanssa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenkoski ravintola-alan asiakaspalvelu Pälkäne ravintola-alan asiakaspalvelu Urjala ravintola-alan asiakaspalvelu Valkeakoski ravintola-alan asiakaspalvelu Kärkölä ravintola-alan asiakaspalvelu Hattula ravintola-alan asiakaspalvelu Hausjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Janakkala ravintola-alan asiakaspalvelu Loppi ravintola-alan asiakaspalvelu Tammela ravintola-alan asiakaspalvelu Akaa ravintola-alan asiakaspalvelu Asikkala ravintola-alan asiakaspalvelu Padasjoki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus