Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme tarkalla ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää jauhemaalaajaa huipputyöympäristöön!Odotamme sinultaAsiakkaamme on erikoistunut sairaala-alan huipputeknologian valmistukseen. Työtä tehdään nykyaikaisessa jauhemaalaamossa, jossa työt tehdään osana kokenutta ja osaavaa tiimiä. Pääset mukaan maalausprosessin eri vaiheisiin. Työnkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työ edellyttää järjestelmällistä ja huolellista otetta työhön. Haemme kovan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jauhemaalaamotyöntekijä Helsinkiin!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus