Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuljettajana pääset mukaan Martelan logistiikkaan. Kuljettajia työllistävät työympäristömuutokset, kalusteiden kierrätys sekä perinteiset yritysmuutot. Tehtävässä vastaat kuljetuksesta, mahdollisesti muuttomiesten työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta ja aikatauluissa pysymisestä. Tarvittaessa olet valmis myös itse osallistumaan koulutuksen myötä kalusteasennuksiin ja muuttotyöhön.Odotamme sinultaPidät asiakaspalvelusta ja olet luotettava ja jämpti työnteossa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Uusimaa kevyt tavaraliikenne Uusimaa jakelutehtävät ja postitus Uusimaa kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakeluautonkuljettaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 222 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus