Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt pieneen kasvavaan organisaatioon ilmastointiasentajaa. Teet pääasiassa ilmastointitöitä uudisrakennuskohteisiin. Töitä tehdään arkisin klo 7:00-15:30. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus vakinaistumiseen.Odotamme sinultaSinulla on LVI-alan koulutus ja mahdollisesti myös jo hieman kokemusta alan töistä. Lisäksi omaat oppimishalua ja olet asiakaspalveluhenkinen. Oma auto työmatkojen kulkemiseen on erittäin hyvä lisä.Muut tiedotTarjoamme näköalapaikan kasvavassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Mynämäki lvi-alan työt Naantali lvi-alan työt Nousiainen lvi-alan työt Pöytyä lvi-alan työt Raisio lvi-alan työt Rusko lvi-alan työt Turku lvi-alan työt Aura lvi-alan työt Kaarina lvi-alan työt Lieto LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Mynämäki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Naantali LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nousiainen LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pöytyä LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Raisio LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rusko LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Aura LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kaarina LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lieto asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki asennus, huolto ja puhtaanapito Naantali asennus, huolto ja puhtaanapito Nousiainen asennus, huolto ja puhtaanapito Pöytyä asennus, huolto ja puhtaanapito Raisio asennus, huolto ja puhtaanapito Rusko asennus, huolto ja puhtaanapito Turku asennus, huolto ja puhtaanapito Aura asennus, huolto ja puhtaanapito Kaarina asennus, huolto ja puhtaanapito Lieto lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmastointiasentaja - Turku, on ilmoitettu VMP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus