Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt pieneen kasvavaan organisaatioon ilmastointiasentajaa. Teet pääasiassa ilmastointitöitä uudisrakennuskohteisiin. Töitä tehdään arkisin klo 7:00-15:30. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus vakinaistumiseen.
Odotamme sinulta
Sinulla on LVI-alan koulutus ja mahdollisesti myös jo hieman kokemusta alan töistä. Lisäksi omaat oppimishalua ja olet asiakaspalveluhenkinen. Oma auto työmatkojen kulkemiseen on erittäin hyvä lisä.
Muut tiedot
Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden vakinaiseen työsuhteeseen. Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään sillä työpaikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Työnantaja: VMP Sijainti: Turku, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Aivi Elo, 040 307 5014, Aivi.Elo@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmastointiasentaja - Turku, on ilmoitettu VMP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 235 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa