Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Suomen Teollisuusmerkintä Oy:lle Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOTEKNIKKOA.Tehtäviisi kuuluu korjata ja huoltaa merkintälaitteita. Korjaukset tapahtuvat pääosin asiakkaiden tiloissa joten varauduthan siihen että työ pitää sisällään matkustusta lähinnä Pohjois-Savon sekä Kuopion talousalueella.Tehtäviin kuuluvat myös uusien koneiden asennukset sekä laitteiden käyttökoulutuksetOdotamme sinultaToivomme sinulta- teknistä peruskoulutusta, esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai mekaniikan alalta- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Juankoski koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lapinlahti koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Leppävirta koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Maaninka koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rautavaara koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siilinjärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Suonenjoki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tervo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu VMP -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 207 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus