Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME NYT asiakasyrityksellemme sähkö-/ huoltoasentajaa. Työnkuva sisältää pääasiassa suurkeittiölaitteiden korjausta sekä huoltoa. Asiakkaamme kiinteä toimipiste sijaitsee Vantaalla jossa suurin osa työstä tapahtuu, mutta työkeikoilla liikutaan myös muualla PK-seudulla. Työsuhde on keikkaluontoinen ja sovitut työvuorot ovat klo. 8-16 välillä.Odotamme sinultaHakijalla tulee olla hallussa sähkötekniikan perusteet, joten työ sopii hyvin myös vastavalmistuneelle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sipoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja keikkatöihin PK-seudulle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa