Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko vailla opintoihisi liittyvää työharjoittelua?Haemme nyt harjoittelijaa Lahden toimipisteeseemme. Harjoittelu on hyvin käytännönläheistä ja sinulla on mahdollisuus päästä heti kokemaan HR- elämää näköalapaikalta. Tehtäviisi kuuluu avustaa henkilöstöresurssien kartoittamisessa ja hankkimisessa, palvella asiakasyrityksiämme tarjoamalla heille aktiivisesti potentiaalisia työntekijöitä, sekä avustaa työntekijöiden työsuhteiden huolehtimisesta. Olet valmis myös tekemään muita toimiston avustavia ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Lahti harjoittelupaikat Nastola harjoittelupaikat Orimattila harjoittelupaikat Hollola hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt Nastola hallinto, yleiset toimistotyöt Orimattila hallinto, yleiset toimistotyöt Hollola harjoittelupaikat hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR-harjoittelija Lahden toimistolle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus