Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko vailla opintoihisi liittyvää työharjoittelua?Haemme nyt harjoittelijaa Lahden toimipisteeseemme. Harjoittelu on hyvin käytännönläheistä ja sinulla on mahdollisuus päästä heti kokemaan HR- elämää näköalapaikalta. Tehtäviisi kuuluu avustaa henkilöstöresurssien kartoittamisessa ja hankkimisessa, palvella asiakasyrityksiämme tarjoamalla heille aktiivisesti potentiaalisia työntekijöitä, sekä avustaa työntekijöiden työsuhteiden huolehtimisesta. Olet valmis myös tekemään muita toimiston avustavia ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Lahti harjoittelupaikat Nastola harjoittelupaikat Orimattila harjoittelupaikat Hollola hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt Nastola hallinto, yleiset toimistotyöt Orimattila hallinto, yleiset toimistotyöt Hollola harjoittelupaikat hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR-harjoittelija Lahden toimistolle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 174 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa