Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Oletko vailla opintoihisi liittyvää työharjoittelua?

Haemme nyt harjoittelijaa Lahden toimipisteeseemme. Harjoittelu on hyvin käytännönläheistä ja sinulla on mahdollisuus päästä heti kokemaan HR- elämää näköalapaikalta. Tehtäviisi kuuluu avustaa henkilöstöresurssien kartoittamisessa ja hankkimisessa, palvella asiakasyrityksiämme tarjoamalla heille aktiivisesti potentiaalisia työntekijöitä, sekä avustaa työntekijöiden työsuhteiden huolehtimisesta. Olet valmis myös tekemään muita toimiston avustavia ja yleisiä tehtäviä. Lisäksi kiinnostus some-markkinointiin on ehdottomasti plussaa. Harjoittelu alkaa syys-lokakuun aikana sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5 h.
Odotamme sinulta
Toivomme, että olet kouluttautumassa vastaavaan ammattiin sekä aitoa kiinnostusta henkilöstöpalvelualasta. Aiempi kokemus toimistotehtävistä on plussaa. Lisäksi odotamme nopeaa uusien asioiden omaksumista, organisointikykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja, sekä aktiivista ja tuloksellista työskentelyotetta. Olet aktiivinen ja positiivinen tiimipelaaja sekä kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, muu kielitaito ehdottomasti eduksi.
Koulutus ja työkokemus
HR-alan opiskelija tai HR-alalle aikova innostunut henkilö. Harjoittelun kesto neuvotellaan yhdessä.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Harjoittelu alkaa syys-lokakuun aikana sopimuksen mukaan.
Työnantaja: VMP Sijainti: Lahti, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Sirpa Kilpeläinen, 03- 873 200, Sirpa.Kilpelainen@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10000643 Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lahti, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR-harjoittelija Lahden toimistolle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Lahti, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa