Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme LM-Instruments Oy:lle hyvän työmoraalin omaavaa henkilöä ultraäänilaitteiden kokoonpanotyöhön sekä muihin instrumenttivalmistuksen töihin. Sinulla on sirot ja näppärät sormet sekä käden ja silmän yhteistyö pelaa. Työ on istumatyötä räätälöidyllä työpisteellä. Työtä tehdään arkipäivisin.Odotamme sinultaHaemme tehtävään henkilöitä, joilla on kokemusta elektromekaanisten laitteiden kokoonpanosta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä pitkäjänteisyyttä. Juotostaito on hyvä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanohenkilö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus