Duunitori suosittelee
Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme emakkosikalanhoitajaa Loimaalle. Työhön kuuluu sikalan työt, työaika on 8-12 ja 16-18, työ pääsääntöisesti viikonloppu työtä.Odotamme sinultaOmaathan vahvan kokemuksen emakkosikalan hoidosta. Suomen kielen taito välttämätön.Muut tiedotTyö alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän pikaisesti hakemuksen tai päivitä jo olemassa olevaa hakemustasi. Muista merkitä tämä paikka kiinnostavaksi!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Punkalaidun Marttila Oripää Humppila Huittinen Somero Ypäjä Pöytyä Säkylä Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Emakkosikalan hoitaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus