Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme Elektroniikkateollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Lohjalle menetelmäsuunnittelijaa/-kehittäjää.

Työsi sisältää mm. tuotannon menetelmien suunnittelua ja kehittämistä, työaikatutkimuksia, layout-suunnittelua, työpistesuunnittelua ja DFM-analyysien tekoa sekä sisäisen tehdaslogistiikan kehittämistä.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta sekä vahvaa osaamista elektroniikkatuotannosta ja Lean -menetelmien tuntemusta. Lisäksi hallitset teknisen piirtämisen (2D/3D), suunnittelutyökalut
(Autocad) ja jigien suunnittelun. Henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi kuuluvat yhteistyötaidot, kyky kommunikoida englannin kielellä sekä oma-aloitteisuus, kehittämisen kyky ja tahto.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Tehtävä on aluksi määräaikainen , mutta suunnitelmissa on tehtävän vakinaistaminen myöhemmin. Mikäli täytät vaatimukset ja tehtävä kiinnostaa sinua, ole hyvä ja hae tätä paikkaa 31.10. mennessä
luomalla oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi alla olevan linkin kautta. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Johanna Harjumäki arkisin klo 9-15 välillä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Työnantaja: VMP Sijainti: Lohja, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Johanna Harjumäki, 040 307 5402, Johanna.Harjumaki@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elektroniikkateollisuuden menetelmäsuunnittelija/-kehittäjä Lohjalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Lohja, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa