Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Elektroniikkateollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Lohjalle menetelmäsuunnittelijaa/-kehittäjää.Työsi sisältää mm. tuotannon menetelmien suunnittelua ja kehittämistä, työaikatutkimuksia, layout-suunnittelua, työpistesuunnittelua ja DFM-analyysien tekoa sekä sisäisen tehdaslogistiikan kehittämistä.Odotamme sinultaOdotamme sinulta asianmukaista koulutusta sekä vahvaa osaamista elektroniikkatuotannosta ja Lean -menetelmien tuntemusta. Lisäksi hallitset teknisen piirtämisen (2D/3D), suunnittelutyökalut(Autocad) ja jigien suunnittelun. Henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi kuuluvat yhteistyötaidot, kyky kommunikoida ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Inkoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Karkkila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lohja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Salo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Somero teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Raasepori teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tammela teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Siuntio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vihti määräaikainen Inkoo määräaikainen Karkkila määräaikainen Lohja määräaikainen Salo määräaikainen Somero määräaikainen Raasepori määräaikainen Tammela määräaikainen Siuntio määräaikainen Vihti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät määräaikainen Inkoo Karkkila Lohja Salo Somero Raasepori Tammela Siuntio Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elektroniikkateollisuuden menetelmäsuunnittelija/-kehittäjä Lohjalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa