Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Elektroniikkateollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Lohjalle menetelmäsuunnittelijaa/-kehittäjää.Työsi sisältää mm. tuotannon menetelmien suunnittelua ja kehittämistä, työaikatutkimuksia, layout-suunnittelua, työpistesuunnittelua ja DFM-analyysien tekoa sekä sisäisen tehdaslogistiikan kehittämistä.Odotamme sinultaOdotamme sinulta asianmukaista koulutusta sekä vahvaa osaamista elektroniikkatuotannosta ja Lean -menetelmien tuntemusta. Lisäksi hallitset teknisen piirtämisen (2D/3D), suunnittelutyökalut(Autocad) ja jigien suunnittelun. Henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi kuuluvat yhteistyötaidot, kyky kommunikoida ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Inkoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Karkkila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lohja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Salo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Somero teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Raasepori teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tammela teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Siuntio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vihti määräaikainen Inkoo määräaikainen Karkkila määräaikainen Lohja määräaikainen Salo määräaikainen Somero määräaikainen Raasepori määräaikainen Tammela määräaikainen Siuntio määräaikainen Vihti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elektroniikkateollisuuden menetelmäsuunnittelija/-kehittäjä Lohjalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus