Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt reippaita, ammattitaitoisia ja vastuuntuntoisia baarityöntekijöitä työskentelemään kauttamme Oulun talousalueen yrityksissä. Tarjoamme työvuoroja tasokkaissa pubeissa, ravintoloissa sekä erilaisissa konserttitapahtumissa. Työt painottuvat pääasiassa perjantai- ja lauantai-illoille, mutta jonkin verran vuoroja löytyy myös arkipäiville ja pitempikestoisiinkin tehtäviin.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta baaritarjoilusta ja hyvää suomenkielen taitoa. Vastaavan hoitajan pätevyys eli työkokemus baarityöskentelystä vähintään kahden vuoden ajalta lasketaan osaan tehtävistä eduksi ja välttämättömyytenä on suoritettu anniskelu- ja hygieniapassi. Ravintola-alan koulutus lasketaan myös eduksi. Työ on vuorotyötä ja palkkaus tehtävästä sopimuksen mukaan.
Koulutus ja työkokemus
Ravintola-alan koulutus lasketaan eduksi sekä edellytyksenä työkokemus vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävistä täytä työhakemus nettisivujemme www.vmp.fi kautta 20.11.2016 mennessä ja lisää hakemukseen CV liitetiedostona. Toimithan pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Työnantaja: VMP Sijainti: Oulu, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Riikka Luoma-Aho, 040 307 5300, oulu@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002738 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarityöntekijöitä Ouluun, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 252 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa