Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Kuopioon iloisia ja asiakaspalvelutaitoisia tarjoilijoita Hectorin konserttiin Kuopio-halliin torstaille 10.11.2016.Työnkuvaan kuuluu baaritarjoilu konsertin aikana (noin klo 17:30 - 23:30 aikavälillä).Odotamme sinultaOlet hakemamme henkilö, jos sinulta löytyy pientäkin alan aikaisempaa työkokemusta ja olet luontainen asiakaspalvelija ja hymyilevä persoona. Eduksi katsotaan alalle suuntaava koulutus. Työntekijänä olet luotettava, reipas ja vastuullisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Juankoski ravintola-alan asiakaspalvelu Kuopio ravintola-alan asiakaspalvelu Lapinlahti ravintola-alan asiakaspalvelu Leppävirta ravintola-alan asiakaspalvelu Maaninka ravintola-alan asiakaspalvelu Rautavaara ravintola-alan asiakaspalvelu Siilinjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Suonenjoki ravintola-alan asiakaspalvelu Tervo ravintola-alan asiakaspalvelu Tuusniemi ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baaritarjoilijoita, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 227 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus