Duunitori suosittelee
Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykseemme Kuopioon ammattitaitoista asentajaa autojen webastojen asennuksiin ja huoltotehtäviin.Odotamme sinultaHakemallamme henkilöllä on alan ammatillinen koulutus sekä työkokemusta webastoasennuksista ja huolloista.Työssäsi toimit vastuullisesti ja oma-aloitteisesti sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työt alkavat 1.11.2016 ja kestävät vuoden loppuun. Kyseessä kokopäivätyö.Muut tiedotAvoimet hakemukset ja CV 9.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kuopio@vmp.fiOtsikoi sähköposti \"webastoasentaja\" Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Juankoski Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio Asennus, huolto ja puhtaanapito Lapinlahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Leppävirta Asennus, huolto ja puhtaanapito Maaninka Asennus, huolto ja puhtaanapito Rautavaara Asennus, huolto ja puhtaanapito Siilinjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Suonenjoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Tervo Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Webaston asentaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa