Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Oitissa sijaitsevalle tekstiilihuoltoalan asiakasyrityksellemme matonpesijää pitkäkestoiseen työhön. Työ on kokopäivätyötä (7,5h) ma-pe. Viikonloput on vapaat.Odotamme sinultaTyö on fyysisesti raskasta, joten olet tottunut tekemään fyysistä työtä.Olet joustava ja tarkka sekä omatoiminen, ja noudatat annettuja ohjeita, jotta lopputulos on puhdas matto ja hyvä mieli :).Muut tiedotPalkka muodostuu tekstiilihuolto/pesula-alan työehtosopimuksen mukaisesti.Työ alkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Hausjärvi henkilötieliikenteen kuljetus Hausjärvi kevyt tavaraliikenne Hausjärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hausjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matonpesijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.07.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hausjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 227 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus