Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Uudet Fresto Cafét avataan pääkaupunkiseudulla elokuussa! Haemme reippaita asiakaspalvelijoita vaihteleviin ja monipuolisiin vuorotyötehtäviin Fresto-kahviloihin. Työvuoroja on tarjolla sekä arkena että viikonloppuisin. Uudet kahvilat sijaitsevat Pitäjänmäellä, Sörnäisissä, Pihlajistossa, Pukinmäessä, Vaaralassa ja Korsossa. Festo-kahvilat ovat helposti saavutettavissa niin lähiympäristön asukkaille kuin tien päällä liikkujillekin. Ruoka- ja kahvitarjonta on aina tuoretta ja valikoima vaihtuu sesongin mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä työssä. Toimit tehokkaasti kiireen keskellä, eikä hymysi hyydy tiukankaan paikan tullen.
Odotamme sinulta
Tehtävään vaaditaan aikaisempaa kokemusta pikaruoka- ja/tai kahvilatyöskentelystä. Lisäksi alan koulutus katsotaan eduksi. Hygieniapassi ja voimassaoleva salmonellatodistus vaaditaan, tai valmius suorittaa ne ennen aloitusta.
Muut tiedot
Mikäli koet olevasi oma-aloitteinen ja energinen ravintola-alan moniosaaja, jätä hakemus alla olevasta linkistä ja olemme sinuun yhteydessä.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelun moniosaajia Fresto-kahviloihin, on ilmoitettu VMP -palvelussa 23.06.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus