Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme asennuspäällikköä vastaamaan kantavien teräsrakenteiden asennustöistä pääkaupunkiseudun rakennuskohteissa. Työtehtäviin kuuluu asennustyön lisäksi työnjohtotehtäviä.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta palaverit yms. pidetään yrityksen tiloissa Forssassa. Työ on kokoaikainen ma-pe 40 h/vko.
Odotamme sinulta
Edellytämme osaamista teräspalkkien asennustyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen aiemmista työnjohtotehtävistä. Olet organisointitaitoinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vastuun ottaminen on sinulle ominaista. Hallitset kuvien lukemisen sekä sinulla on atk-taidoista perusteet hallinnassa.
Koulutus ja työkokemus
Etsimällämme henkilöllä tulisi olla rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus, tai muu soveltuva koulutus sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat tulee suorittaa voimaan viimeistään työsuhteen alussa.
Muut tiedot
Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen vastuullisessa tehtävässä, hyvin varustellun työauton nykyaikaisilla työvälineillä ja mukavan työyhteisön kasvavassa teräsrakentamisen yrityksessä.

Lähetä hakemus ja CV:si 31.10.2016 mennessä osoitteeseen forssa@vmp.fi, merkitse viestin aiheeksi \"Asennuspäällikkö\". Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Laine p. 0505824422 (arkisin klo 8-16).
Työnantaja: VMP Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Sonja Laine, 050 582 4422, Sonja.Laine@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002604 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennuspäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa