Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme asennuspäällikköä vastaamaan kantavien teräsrakenteiden asennustöistä pääkaupunkiseudun rakennuskohteissa. Työtehtäviin kuuluu asennustyön lisäksi työnjohtotehtäviä.Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta palaverit yms. pidetään yrityksen tiloissa Forssassa. Työ on kokoaikainen ma-pe 40 h/vko.Odotamme sinultaEdellytämme osaamista teräspalkkien asennustyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen aiemmista työnjohtotehtävistä. Olet organisointitaitoinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vastuun ottaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Norway työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sweden työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Finland työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennuspäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus