Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme asennuspäällikköä vastaamaan kantavien teräsrakenteiden asennustöistä pääkaupunkiseudun rakennuskohteissa. Työtehtäviin kuuluu asennustyön lisäksi työnjohtotehtäviä.Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta palaverit yms. pidetään yrityksen tiloissa Forssassa. Työ on kokoaikainen ma-pe 40 h/vko.Odotamme sinultaEdellytämme osaamista teräspalkkien asennustyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen aiemmista työnjohtotehtävistä. Olet organisointitaitoinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vastuun ottaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Norway työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sweden työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Finland työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennuspäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa