Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme asennuspäällikköä vastaamaan kantavien teräsrakenteiden asennustöistä pääkaupunkiseudun rakennuskohteissa. Työtehtäviin kuuluu asennustyön lisäksi työnjohtotehtäviä.Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta palaverit yms. pidetään yrityksen tiloissa Forssassa. Työ on kokoaikainen ma-pe 40 h/vko.Odotamme sinultaEdellytämme osaamista teräspalkkien asennustyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen aiemmista työnjohtotehtävistä. Olet organisointitaitoinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vastuun ottaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Norway päällikkötason positiot Sweden päällikkötason positiot Finland työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Norway työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sweden työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Finland päällikkötason positiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennuspäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus