Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme on erikoistunut kiinteistövahinkojen hoitoon ja kartoitukseen. Osana palvelutarjontaa ovat asbestikartoitukset ja tähän asiakkaamme hakee nyt uutta työntekijää. Kokemus asbestikartoituksesta sekä AHA-pätevyys katsotaan eduksi. Tehtävään on kuitenkin myös mahdollista saada koulutus, kunhan suoritettuna on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus. Voit siis olla kokenut asbestikartoittaja tai aloitteleva ammattilainen, kunhan työmotivaatio ja asenne ovat kunnossa! Työssä pärjääminen edellyttää myös ymmärrystä ja kokemusta rakennusalalta sekä asiakaspalveluhenkistä työtapaa, sillä työtä tehdään niin yksityisasunnoissa, saunatiloissa kuin yleisissä tiloissakin. Jos olet täsmällinen työssäsi, omaat tiimihenkisen työtavan sekä olet hyvä organisoimaan työtäsi, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Valitulla henkilöllö tulee olla joko kokemusta vastaavista töistä tai rakennusmestarin tai -insinöörin koulu-tus ja halukkuus saada erikoiskoulutus asbestikartoittajaksi. Sinulla tulee myös olla B-ajokortti, sillä työssä liikutaan yrityksen autolla pääkaupunkiseudulla. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen työsuhteen asiakasyrityksessämme, jonka motivoituneen asiantuntijatiimin tuen saat työssä menestymisen varmistamiseksi. Työ on kokoaikainen päivätyö ja tapahtuu pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse sen jälkeen kiinnostavaksi paikka \" Asbestikartoittaja Pääkaupunkiseudulle!" Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja antaa hr-koordinaattori Paavo Saari p. 040 307 5111 arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.12.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asbestikartoittaja Pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus