Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme alustustaitoista / taikinan valmistuksen osaavaa leipuria äitiyslomasijaisuuteen. Työ vaatii kokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Talon tavoille opastetaan, mutta perehtymisjakson jälkeen työhön valittavalta tekijältä tulee löytyä varmuus sekä itsenäiseen että yksin työskentelyyn ja kykyä ottaa vastuu työstään. Työtunteja tulee vähintään 30 h / viikko ja työvuorot alkavat aamuyöstä, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Imatra ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lappeenranta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Luumäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ruokolahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Miehikkälä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Taipalsaari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alustustaitoinen leipuri, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 223 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus