Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme alustustaitoista / taikinan valmistuksen osaavaa leipuria äitiyslomasijaisuuteen. Työ vaatii kokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Talon tavoille opastetaan, mutta perehtymisjakson jälkeen työhön valittavalta tekijältä tulee löytyä varmuus sekä itsenäiseen että yksin työskentelyyn ja kykyä ottaa vastuu työstään. Työtunteja tulee vähintään 30 h / viikko ja työvuorot alkavat aamuyöstä, joten oma kulkuneuvo on välttämätön työpaikalle kulkemisen kannalta.
Odotamme sinulta
Tehtävänkuvaukseen soveltuva koulutus ja/ tai työkokemus, hygieniapassi sekä salmonellatodistus.
Muut tiedot
Voit hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi. Muistathan klikata kiinnostuksesi kyseiseen tehtävään! Haastattelemme hakijoita aktiivisesti koko hakuajan ajan ja työpaikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan loppua.
Työnantaja: VMP Sijainti: Lappeenranta, Suomi Työajat: part time Yhteystiedot: Kateriina Mutkala, 040 307 5600, lappeenranta@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002638 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alustustaitoinen leipuri, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa