Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme A la Carte tarjoilijaa suosittuun ruokaravintolaan Hyvinkäälle.Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyvinkään keskustassa.Työtä on tarjolla lähinnä pe ja la iltaisin mutta jatkossa mahdollisuus saada lisää vuoroja.Odotamme sinultaHakijalta toivotaan ravintola-alan koulutusta ja aiempaa kokemusta A la Carte tarjoilusta. Olethan luonnollisesti myös asiakaspalveluhenkinen, reipas ja aurinkoinen persoona.Muut tiedotJos olet aidosti kiinnostunut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hausjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntsälä ravintola-alan asiakaspalvelu Nurmijärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Loppi ravintola-alan asiakaspalvelu Riihimäki ravintola-alan asiakaspalvelu Tuusula ravintola-alan asiakaspalvelu Vihti ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, A la Carte tarjoilija, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus