Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista tarjoilijaa Haminaan laadukkaaseen à la carte -ravintolaan.Odotamme sinultaOdotamme sinulta:- Taitoa ja osaamista à la carte tarjoilusta- Hyviä tiimipelaustaitoja- Iloista ja hyvää asiakaspalvelua- Luotettavuutta ja hyvää asennetta- Hygienia- ja alkoholipassia- Vv-pätevyys on etu - mutta ei välttämätöntäMuut tiedotTyösuhteen kesto on n. 3 kk, 90 h/3 vkoa.Hae paikkaa pikaisesti, paikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Luumäki ravintola-alan asiakaspalvelu Hamina ravintola-alan asiakaspalvelu Kotka ravintola-alan asiakaspalvelu Kouvola ravintola-alan asiakaspalvelu Miehikkälä ravintola-alan asiakaspalvelu Virolahti ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, À la carte tarjoilija Haminaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus