Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

VitaFin Oy on perustettu vuonna 2007 edesauttamaan suomalaisten hyvinvointia. Erityisesti pohjoiseen ilmastoon sopivilla terveystuotteilla VitaFin kannustaa suomalaisia terveiden elämäntapojen noudattamiseen. Suomen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin suunnitellut täsmätuotteet auttavat ihmisiä saamaan päivittäin tarvittavat elintärkeät ravintoaineet.

VitaFin Oy:n palveluliiketoimintamalli yhdistettynä hyviin tuotteisiin takaa tyytyväisen asiakaskunnan ja sitä kautta vakaan liiketoiminnan. Liikevaihto oli 1,9 miljoonaa euroa vuonna 2014 ja VitaFin Oy:lle on myönnetty korkein mahdollinen luottoluokitus, AAA.
Lisätietoa yrityksestämme ja tuotteista saat osoitteesta www.vitafin.fi

ETSIMME SASTAMALAN TOIMISTOOMME MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Olet tuloksekas myynnin osaaja ja haluat päästä näyttämään taitosi laadukkaiden ravintolisien myynnin parissa. Olet ahkera, tavoitteellinen ja sinnikäs. Osaat iloita onnistumisistasi aidosti, mutta et kuitenkaan lannistu mahdollisista takaiskuista. Ymmärrät sen, että myyntitiimin yhteiset tavoitteet ja kannustava ilmapiiri vie kaikkia eteenpäin.

Myyntineuvottelijana olet osana myyntitiimiä ja työssäsi myyt itsenäisesti ja tehokkaasti laadukkaita ravintolisiä. Tärkein työkalusi on tietokone ja puhelin. Myyntisi tukena on osaava ja kokenut Team Leader ja jatkuvan koulutuksen avulla autamme sinua yltämään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin.

Palkkauksena on kiinteä kuukausipalkka + bonus omasta myynnistäsi. Budjetoitu tavoitepalkkasi on 3400€/kk. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin klo 9:00-16:00. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakijalta vaaditaan:
- Kokemusta myyntityöstä
- Ahkeraa ja tuloksiin tähtäävää otetta myyntityöhön
- Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
- Perustason ATK-taitoja

Tarjoamme:
- Koulutuksen tuotteisiin ja ATK-järjestelmiin
- Kokeneen myyntiorganisaation tuen
- Kilpailukykyisen palkan
- Mukavat työkaverit
- Viihtyisän ja ammattimaisen työympäristön

Lähetä cv ja hakemus osoitteeseen myynti@vitafin.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja palkkaamme työntekijät heti sopivien löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja antaa Sirpa Ylijoki p. 045 123 0022, sirpa.ylijoki@vitafin.com.
HUOM! Puhelintiedusteluja otetaan vastaan hakuaikana keskiviikkoisin klo 14:30-15:30.

Web-osoite: http://www.vitafin.fi Työnantaja: VitaFin Oy Sijainti: 38200 SASTAMALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sirpa Ylijoki, 045 123 0022, sirpa.ylijoki@vitafin.com HUOM! Puhelintiedusteluja otetaan vastaan hakuaikana keskiviikkoisin klo 14:30-15:30. Hakemukset: myynti@vitafin.fi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 38200 SASTAMALA

Yritystiedot

Toiminimi VitaFin Oy Y-tunnus 2122995-5 Toimiala Luontaistuotteiden vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

105 000 € 105000 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut VitaFin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38200 - Sastamala , osoitteessa 38200 SASTAMALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa