Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VitaFin Oy on perustettu vuonna 2007 edesauttamaan suomalaisten hyvinvointia. Erityisesti pohjoiseen ilmastoon sopivilla terveystuotteilla VitaFin kannustaa suomalaisia terveiden elämäntapojen noudattamiseen. Suomen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin suunnitellut täsmätuotteet auttavat ihmisiä saamaan päivittäin tarvittavat elintärkeät ravintoaineet. VitaFin Oy:n palveluliiketoimintamalli yhdistettynä hyviin tuotteisiin takaa tyytyväisen asiakaskunnan ja sitä kautta vakaan liiketoiminnan. Liikevaihto oli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Sastamala myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VitaFin Oy Y-tunnus 2122995-5 Toimiala Luontaistuotteiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut VitaFin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38200 - Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus