Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VitaFin Oy on perustettu vuonna 2007 edesauttamaan suomalaisten hyvinvointia. Erityisesti pohjoiseen ilmastoon sopivilla terveystuotteilla VitaFin kannustaa suomalaisia terveiden elämäntapojen noudattamiseen. Suomen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin suunnitellut täsmätuotteet auttavat ihmisiä saamaan päivittäin tarvittavat elintärkeät ravintoaineet. VitaFin Oy:n palveluliiketoimintamalli yhdistettynä hyviin tuotteisiin takaa tyytyväisen asiakaskunnan ja sitä kautta vakaan liiketoiminnan. Liikevaihto oli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Sastamala myyntialan tehtävät Sastamala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VitaFin Oy Y-tunnus 2122995-5 Toimiala Luontaistuotteiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut VitaFin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38200 - Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus