Duunitori suosittelee
Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

VITABALANS Oy on yli 30-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme ovat Ibumax, Paramax, Lacto Seven, Magnex, C-max, D-max, D-Vita ja useat pt-kaupan private label -tuotteet. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 170, joista noin 60 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

Haemme tiimiimme ohjelmistokehittäjää
Tarjoamme vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisen tehtävän, jossa saat olla alusta lähtien mukana kehittämässä ja toteuttamassa uusia ratkaisuja liiketoimintamme tehostamiseksi.
Tehtävässä vaaditaan ohjelmointitaitoja, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hallita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Työskentelet osana kehitystiimiä, vastuualueenasi ohjelmiston tekninen toteuttaminen moderneilla työkaluilla.
Tässä työtehtävässä osallistut räätälöityjen järjestelmien kehittämiseen ja jatkossa niiden ylläpitoon.

Toivomme sinulta vähintään IT-alan alempaa korkeakoulututkintoa sekä suomen ja englannin vahvaa osaamista.
Odotamme sinulta kokemusta:
eri ohjelmointikielistä
erilaisista tietokantaratkaisuista ja niiden välisistä yhteyksistä (MySQL, MS SQL)
järjestelmäintegraatioista ja rajapinnoista

Web-osoite: http://www.vitabalans.com Työnantaja: Vitabalans Oy Sijainti: Varastokatu 8, 13500 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme tehtävästä, lähetä avoin hakemus ja CV palkkatoiveineen maanantaihin 21.11.2016 mennessä. Kyselyt ja hakemukset liitteineen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen eveliina.saloranta(at)vitabalans.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varastokatu 8, 13500 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Vitabalans Oy Y-tunnus 0398964-3 Toimiala Lääkkeiden ja muiden lääkevalmisteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

21 997 316 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

1 902 254 € -9 %

Henkilöstö

127 10

Liikevoitto-%

9 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vitabalans Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Varastokatu 8, 13500 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa